NordVPN

NordVPN on nopea, turvallinen ja todella helppokäyttöinen VPN palvelu. Sitä käyttä tällä hetkellä jo useat miljoonat kuluttajat ympäri maailman. NordVPNn käyttäjänä napsautat vain yksinkertaisesti sinistä Quick Connect-painiketta silloin, kun haluat asioida verkossa suojatusti. Tämä VPN yhteys toimii erinomaisesti niin mobiililaitteilla kuin tietokoneellakin: tietosi ovat turvassa uteliailta katseilta, käytit sitten mitä tahansa laitetta. Palvelu tarjoaa äärimmäistä turvallisuutta edulliseen hintaan ja käyttää seuraavan sukupolven salausta. Saat palvelulle 30 päivän rahat takaisin -takuun!

5/5
NordVPN logo

NordVPN - verkkoturvallisuutta kaikille

NordVPNn avulla netti on käyttäjälleen tavallista yksityisempi ja turvallisempi. Yhtiön teknologiaan keskittynyt osasto on suunnitellut vuosia nykyistä turvallisuus- ja tietosuojavälinettä, ja toki tekee siihen parannuksia jatkuvasti.

Palvelun optimoitu verkosto varmistaa saumattoman käyttäjäkokemuksen, olit tarvitsit VPN:ää sitten töissä tai vapaa-ajalla. Nord VPN:n yli 5 000 äärimmäisen nopeaa palvelinta sijaitsevat ympäri maailmaa, ja mahdollistavat saumattoman verkon käyttämisen vuorokauden ajasta ja sijainnistasi riippumatta. Kaistanleveyden rajoituksia ei ole lainkaan!

Nord VPN tuo äärimmäistä turvallisuutta kaikille laitteille, joilla haluat selata verkon tarjontaa. Se ei seuraa, kerää tai jakaa tietojasi kolmansille osapuolille. Voit käyttää verkon suosikkisisältöä suojatussa yhteydessä, kun valitset jonkin Nord VPNn yli 5 500 palvelimesta. Ne sijaitsevat ympäri maailmaa, yhteensä 59 eri maassa.

Palvelun käytön aloittaminen on aina nopeaa, ja se on ilahduttavan helppo kytkeä päälle. Sinun tulee vain napsauttaa Quick Connectia, ja muodostat saman tien yhteyden parhaaseen VPN-palvelimeen. 

NordVPN hinta

NordVPN:llä palvelun käytön hinta on sitä halvempaa, mitä pidemmäksi aikaa otat sen käyttöösi. Ilahduttavaa kyllä, tämän palvelun saat käyttöösi myös kuukausi kerrallaan. Kysymyksessä on ominaisuus, joka ei ole tarjolla aivan jokaisella VPN-palvelulla. Alla näet hinnastot eri pituisille sopimuksille:

Haitallisten sivustojen esto

Palvelun käyttämä, edistynyt CybeSec-teknologia estää kaikki epäilyttävältä vaikuttavat sivustot täysin automaattisesti. Näin potentiaaliset haittaohjelmat eivät pääse saastuttamaan laitettasi. Suosittelemme silti pitämään myös perinteiset viruksentorjuntaohjelmat aktiivisena ja päivitettyinä. Näin laitteesi saa parhaan mahdollisen suojauksen.

NordVPN asiakaspalvelu

NordVPN:n asiakastuki on tavoitettavissa 24 tuntia vuorokaudessa, vuoden jokaisena päivänä. Mikäli sinulla on ongelmia päästä jollekin verkkosivustolle, tai jotakin muuta mieltäsi askarruttavaa palvelun käyttöön liittyen, on asiakaspalvelu aina apunasi. Yhteyttä voit ottaa joko sähköpostilla tai kätevästi live chatissa.

Palvelun parhaat puolet ja tärkeimmät speksit

NordVPN on yksi suomalaisten eniten käyttämistä VPN palveluista. Tätä ei tarvitse ihmetellä, kun katsoo palvelun tärkeimpiä ominaisuuksia. Näet ne alta!

NordVPN kokemuksia

Me olemme käyttäneet NordVPN-palvelua jo pitkään. Se on mielestämme yksi markkinoiden ehdottomasti parhaita palveluita selkeytensä vuoksi. Lisäplussaa uskomme NordVPN:n saavan suomenkielisestä sivustosta, Mukavaa on myös se, että NordVPN: live chatissa on mahdollista käyttää kääntäjää. Me chattaamme, jos asiakastukeen asiaa sattuu tulemaan, luontevasti englanniksi, mutta kaikilta lontoo ei tietenkään suju yhtä sujuvasti. Heidän ilokseen NordVPN:n live chat toimii myös suomeksi, käännöslaitteen avulla. Kokemustemme mukaan kääntäjä on täysin pätevä peli, eli homma toimii hienosti myös sen avulla.

Keräämme jatkossakin NordVPN kokemuksia käyttäessämme palvelua itse päivittäin!