Mitä teemme ja keitä me olemme?

VertaileVPN.fi -tiimi etsii sinulle kaikki parhaat VPN palvelut, jotka sopivat erityisen hyvin juuri meille suomalaisille. Paras VPN Suomessa on sellainen, joka antaa käyttäjän valita sijainnin minne tahansa maailmalle, myös Suomeen. Monelle tulee yllätyksenä se, että jotkut VPN palvelut tarjoavat jopa asiakastukea suomeksi!

Etsimme jatkuvasti uusia VPN palveluita testaukseen. Emme kuitenkaan ole teknisten seikkojen asiantuntijoita, vaan perustamme kaikki testaukset ja kirjoittamamme esittelyt omakohtaiseen kokemukseen. Emme myöskään tarjoa asiakaspalvelua VPN palveluihin liittyen. Mikäli hankit VPN-palvelun sivustomme linkkien kautta, ole mahdollisissa kysymyksissä ja ongelmatilanteissa yhteydessä suoraan palveluntarjoajaan.

Käytämme itsekin VPN palveluita niin työssä kuin vapaa-ajalla. VPN palvelut, joita esittelemme sivustollamme, ovat hyväksi havaittuja ja luotettavia. Sivustollamme näkemäsi linkit ovat kumppanuuslinkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen rahallisen korvauksen, komission, mikäli hankit VPN yhteyden sivustomme kautta. Saamamme korvaus ei vaikuta ostamasi palvelun hintaan.

Mitä muuta teemme?

Sivuston taustalla on yritys nimeltä Traffiikki Oy. Monesta muusta affiliate-markkinointiin, eli kumpanuusmarkkinointiin perustuvasta yrityksestä poiketen olemme täysin kotimaisella pohjalla. Traffiikki Oy on kaupparekisterissä, ja sen y-tunnus on 2952200-5. Toimintamme on kahdenlaista: tuotamme hakukoneoptimoitua tekstisisältöä useille eri asiakasyrityksille ympäri Eurooppaa, ja toisaalta tuotamme myös omia kumppanuusmarkkinointisivustoja.

Tiimimme tuottaa tämän sivun lisäksi siis myös muita vertailusivustoja. Näitä ovat esimerkiksi Luottoluotto.fi sekä Parhaatvaatekaupat.fi. Luottoluotto.fi keskittyy erilaisten kulutusluottojen esittelemiseen ja vertailuun. Sivustolta löydät kaikki markkinoiden parhaat lainantarjoajat sekä lainatuotteet. Kerromme sivustolla kattavasti myös muusta rahaan liittyvästä. Käsittelemme sivustolla esimerkiksi sijoittamista ja säästämistä. Viimeisimpiä julkaisujamme ovat Sijoitusalfa.fi sekä Parhaattreenit.fi.

Löydät sivustolta mm. hyviä säästövinkkejä ja parhaita tekniikoita lainan lyhentämiseen. Parhaatvaatekaupat.fi sen sijaan keskittyy verkon vaatekauppoihin. Sivuston tarkoituksena ei ole etsiä sinulle edullisimpia vaatteita, vaikka tarjouksista kyllä kerrommekin. Löydät sivustolta tietoa ajankohtaisista ja tulevista trendeistä, sekä kaikenlaista yleistä pukeutumiseen liittyen. Sijoitusalfa.fi esittelee sinulle parhaat tavat sijoittamisen aloittamiseen.

Tulemme vuoden 2021 aikana julkaisemaan myös muita vertailusivustoja. Meillä on kokemusta affiliate-markkinoinnista pian jo neljän vuoden ajalta. Ennen omien sivustojemme perustamista työskentelimme muiden yhtiöiden palveluksessa mm. sisällöntuotannossa ja brändäyksessä. Koulutustaustaa tiimissämme löytyy sähköisen liiketoiminnan perustutkinnosta kansainväliseen markkinointiin (BBA).