TotalAV​

TotalAV on VPN-palvelu, mutta myös paljon kaikkea muuta. Se tarjoaa sinulle oikeanlaiset työkalut jokaiseen tarpeeseesi verkossa. Tämän VPN-yhteyden käyttäjänä saat mahtavia ominaisuuksia, jotka suojaavat sekä älypuhelimia, tabletteja, kannettavia että pöytätietokoneita. Palvelulla on rahat takaisin -takuu.

5/5

TotalAV VPN mahdollistaa selailun maarajoituksista riippumatta. Pääset kiertämään mm. valtioiden asettamia rajoituksia, ja näkemään vaikkapa sellaista Netflixin sisältöä, jota et tavallisesti näkisi.

TotalAV logo

TotalAV palvelut

Total Av tarjoaa sinulle kaiken tarvitsemasi: virustentorjunnan, optimoinnin, suojatun selauksen sekä parannetun turvallisuuden. Sen asiakastuki palvelee sinua englanniksi ympäri vuorokauden, joten et jää missään tilanteessa ilman apuja, mikäli sellaista tarvitset.

Virustentorjuntaa käyttää tällä hetkellä monta miljoonaa ihmistä ympäri maailmaa. TotalAV:n käyttäjänä saat päivitykset virusmääritelmiin, reaaliaikaisen virustorjunnan ja häikäisevän virustunnistusnopeuden. Näiden ominaisuuksien myötä voit olla varma, että digitaalinen tietoturvasi säilyy aina luotettavissa käsissä.

TotalAV:lle on tärkeää, että sen palvelut ovat käytettävissä kaikilla laitteilla. Tästä syystä sen järjestelmät takaavat hienot ominaisuudet mobiililaitteille ja tietokoneisiin. Käyttämällä juuri tätä palvelua laitteesi suorityskyky paranee jopa merkittävästi.

VPN-palvelu tarjoaa sinulle runsaasti erilaisia etuja. Näitä ovat mm. yksityisen selainistunnon varmuuskopiot ja rajoitetun sisällön vapauttaminen. VPN-ominaisuus on ostettavissa,. Se parantaa laitteesi ja sinun itsesi tietoturvaa, sekä avaa sinulle uusia mahdollisuuksia verkossa.

TotalAV:ssa on parannettu turvallisuus. Se sisältää useita eri suojausominaisuuksia, eikä keskity pelkästään tavanomaiseen virustorjuntaan.

TotalAV hinta

Palvelulla on yhteensä kolme erilaista pakettia, joista voit valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Hinnoittelu on suoraviivaista ja järkevää. Maksat palvelusta vuosi kerrallaan. Tällä hetkellä tarjolla on erityisen herkulliset hinnat, kun saat paketteja mahtavalla alennuksella. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi, ja koskevat ensimmäistä vuotta.

Mitä TotalAV paketteihin kuuluu?

Paketit ovat todella kattavia, mutta osa palveluista on tarjolla vain Total Security-ratkaisulle. Näet osan paketteihin kuuluvista ominaisuuksista alta:

TotalAV Optimointi

Total AV huolehtii laitteidesi suorituskyvystä. Sen ominaisuuksien ansiosta laitteesi toimintakyky voi parantua huomattavasti. Tietokoneesi käynnistysaika vähenee ja ohjelmien pyöritys nopeutuu. Saat lisää levytilaa sekä muistia, kun palvelu poistaa turhia tiedostoja ja osoittaa sinulle tiedostokopiot, jotka tukkivat drivea.

Total AV parantaa akkusi kestoa, sillä se vähentää taustalla toimivia prosesseja ja ohjelmia. Optimointia tapahtuu myös selaimen puolella: täällä systeemi siivoaa tiedostoja ja parantaa näin sekä turvallisuutta että nopeutta.

Parannukset turvallisuuteen

Kun valitset käyttöösi Total Security-paketin, saat mukana Password Vaultin. Sen myötä et enää koskaan hukkaa salasanojasi: voit tallentaa salasanat ja käyttäjätunnukset kätevästi yhteen paikkaan.

Ad Block Pro:n ansiosta et enää näe raivostuttavia mainoksia, jotka voivat pahimmillaan häiritä käyttäjäkokemustasi selatessa sivustoja tai striimatessa leffoja. Ad Block Pro poistaa turhat mainokset automaattisesti.

TotalAV VPN palvelu salaa selailuun liittyvät tiedot ja tekee sinut anonyymiksi verkossa. Sen ansiosta laitteesi tietoja on mahdotonta seurata tai hakkeroida. Tämän lisäksi TotalAV blokkaa epäilyttävältä vaikuttavia sivustoja!

Palvelimet

TotalAV käyttää jopa yli 100 erilaista palvelinta ympäri Euroopan. Palvelimet jakautuvat tällä hetkellä seuraavasti:

TotalAV kokemuksia ja parhaat puolet

Käytössä tämä palvelu on loistava. Paljon tätä kattavampaa tietoturvaan ja suoritustehoa parantavaa pakettia on melkeinpä hankalaa löytää. Palvelun käyttöönotto on helppoa ja kaikki toimii kuten pitääkin.

TotalAV on mahtava järjestelmä, joka tarjoaa todella kattavan paketin verkon turvallisuutta parantavia elementtejä. Sen käyttö on todella helppoa, ja yhteensä se sisältää jopa 22 erilaista työkalua turvallisuutesi parantamiseen. Se skaalautuu erinomaisesti kaikille laitteille, ja 24 tuntia vuorokaudessa päivystävä asiakaspalvelu ansaitsee sekin viisi tähteä. TotalAV VPN ja viruksentorjunta eivät pysähdy koskaan, vaan palveluita kehitetään jatkuvasti.

Toisaalta hinnoittelu jättää sinänsä toivomisen varaa, vaikka sivustolla onkin monesti loistavia tarjouksia. Vuoden mittaisen sopimuksen rinnalle saisi kuitenkin mielestämme tulla vaihtoehdoksi myös yksittäinen kuukausi.

Asiakaspalvelu

TotalAV:n mahtava asiakastuki on tavoitettavissa vuorokauden ympäri. Toistaiseksi palvelua on saatavilla ainoastaan englanniksi, mutta kuka tietää, vaikka tulevaisuudessa tuettuna kielenä olisi myös suomi! Voit ottaa yhteyttä TotalAV:n asiakastukeen puhelimitse, sähköpostilla ja live chatissa.