UltraVPN​

UltraVPN on fiksumpi tapa selata, ladata ja striimata. Se avaa sinulle koko verkon tarjonnan, turvallisesti ja yksityisesti. Kysymyksessä on premium-tason VPN-palvelu, joka toimii moitteettomasti kaikilla laitteilla. Palvelimet ovat laadukkaita, eikä Ultran käyttö hidasta internet-yhteyttäsi. Palvelun avulla pysyt turvassa myös julkisissa verkoissa, ja saat pääsyn useisiin eri sijainteihin. Saat 30 päivän rahat takaisin -takuun!

5/5

Älä tyydy kompromisseihin – valitse UltraVPN

UltraVPN on nopea ja rajoittamaton, ja sitä käyttämällä saat turvallisen pääsyn nettiin missä tahansa. Yhtiön palvelimet ovat todella tehokkaita, ja voit nauttia niiden ansiosta katkeamattomista ja reaaliaikaisista livetapahtumien striimauksista. Ultra VPN ei rajoita netin käyttöäsi eikä valintojasi.

UltraVPN hinta

Ilahduttavaa kyllä, Ultralla sinun on mahdollista valita palvelu käyttöösi myös kuukaudeksi kerrallaan. Tämä ei ole VPN-palveluissa mitenkään itsestäänselvää. Kuten muillakin kuukausittaisia ratkaisuja tarjoavilla palveluilla myös Ultralla palvelun hinta toki laskee, mitä pidemmäksi ajaksi päätät ottaa sen käyttöösi. Näet hinnat paketeille alta:

Turvallisuus

UltraVPN:n käyttämä salaus on käytännössä täysin rikkomaton, ja se tuo sinulle rauhan ja turvallisuudentunteen netissä surffatessa. Ultra VPN antaa ikäänkuin yhden ylimääräisen suojakerroksen: kun käytät tätä VPN-palvelua, ei ISP-osoitettasi yhdistetä aktiivisuuteesi netissä. Tietoa ei siis voida tulkita eikä sitä voida myydä eteenpäin. Aina, kun käytät UltraVPN:ää, liikut verkossa salatussa tunnelissa.

Selaile ilman rajoituksia

Kun olet UltraVPN-yhteydessä, saat pääsyn sellaiseenkin sisältöön, joka olisi tavallisessa verkkoyhteydessäsi sinulta salattuna tai rajoitettuna. Ultra VPN vapauttaa sinut rajoitteista, ja voit selata nettiä aivan kuten haluat. Sen avulla pääset ohittamaan esimerkiksi maarajoituksia, olit sitten Suomessa tai ulkomailla.

UltraVPN palvelimet

Ultralla on palvelimia ympäri maailman yhteensä 50 eri lokaatiossa. Voit valita näistä minkä tahansa haluat, kun siirryt verkkoon. Palvelimet ovat sijoittuneet näin:
  • Pohjois-Amerikka: 57
  • Eurooppa: 20
  • Aasia: 17
  • Afrikka: 9
  • Etelä-Amerikka: 13
  • Oseania: 7

Asiakaspalvelu

Ultra VPN asiakastuki on saavutettavissa yhteensä kolmella eri tavalla. Voit soittaa, lähettää sähköpostia tai hoitaa asiaasi live chatissa. Live chatin painikkeen näet jatkuvasti aktiivisena sivuston oikeassa alalaidassa.

Ennen live chattiin yhdistämistä sinun tulee ilmoittaa nimesi, sähköpostiosoitteesi, kertoa lyhyesti mistä haluat keskustella sekä valita osaston. Kokemuksemme mukaan asiakastuki vastaa nopeasti. Puheluihin vastataan numerossa (001) 833 262 8846.

UltraVPN kokemuksia

Ultran koko sivusto on ainakin toistaiseksi luettavissa vain englanniksi. Suomenkielistä versiota ei sinänsä tarvita, sillä sivusto on simppeli ja selkeä kaikilta osioiltaan. Suomen kielen puuttuminen sivustolta ei siis vaikuta käyttäjäkokemukseen, ainakaan mikäli osaat edes englannin kielen alkeet. Toisaalta jos yhtään epäröit, valitse jokin toinen sivustollamme esitellyistä VPN palveluista!

Vaikka UltraVPN ei olekaan Suomessa ehkä se kaikista käytetyin VPN-palvelu, ei sitä missään nimessä kannata jättää pois vaihtoehdoista silloin, kun harkitset VPN-palvelun käyttöönottoa tai nykyisen palvelun vaihtamista. Tiimimme kaksi jäsentä ovat käyttäneet Ultraa sekä Suomessa että ulkomailla, ja kokemukset ovat olleet pelkästään positiivisia.