F-Secure FREEDOME VPN

F-Secure FREEDOME VPN on yksi markkinoiden turvallisimmista VPN-palveluista. F-Secure on toiminut markkinoilla jo kolme vuosikymmentä, se on täysin kotimainen palvelu, ja se tarjoaa laadukasta suojausta sekä yksityiseen että yrityskäyttöön. Kun valitset F-Securen kokonaisen palvelupaketin, auttaa se sinua välttämään huijaussivuja, suojaamaan identiteettiäsi sekä säilyttämään salasanojasi turvallisesti. FREEDOME sisältää 30 päivän rahat takaisin -takuun!

5/5

FREEDOME VPN tarjoaa nopeat palvelimet

F-Securen FREEDOM VPN on suosittu yksityisyyssovellus, jota myös alan asiantuntijat arvostavat. Tänä päivänä palvelu on käytössä jo kymmenissä miljoonissa laitteissa ympäri maailman, ja se analysoi 280 miljoonaa tiedostoa joka tunti. FREEDOME on itse asiassa valittu jo monesti parhaimpien VPN-palveluiden joukkoon. Tämä ei ole ihme, sillä sen käyttöliittymä on helppo ja palvelimet nopeita. Voit ladata ohjelman useille eri käyttöjärjestelmille. Palvelupaketteja on yhteensä kolme erilaista. Niiden hinta riippuu siitä, kuinka monelle laitteelle haluat FREEDOMEN aktiiviseksi.

Jokainen paketti sisältää ilmoitetun laitemäärän suojauksen, rajoittamattoman datapaketin sekä 30 päivän rahat takaisin -takuun. Paketit eivät edellytä tilin luomista tai rekisteröintiä, ja ne on äärimmäisen helppo ottaa käyttöön.

FREEDOME VPN hinta

Monet pitävät F-Securea kalliina palveluna. Tämä ei kuitenkaan ole totta, vaan sen hinnat kestävät hyvin vertailussa. FREEDOMEen on monesti myös tarjouksia niin uusille kuin jo olemassa oleville asiakkaillekin. Palvelu otetaan käyttöön vuodeksi tai kahdeksi kerrallaan. Tilauksen voi lopettaa koska tahansa.

Tuetut alustat

FREEDOME on saatavilla lähes kaikkialla maailmassa. Sinun ei siis tarvitse olla sijainniltasi Suomessa, jotta voit ottaa FREEDOMEn käyttöösi. Kun lataat FREEDOMEn, saat kokeilla palvelua viisi päivää ilmaiseksi.

FREEDOME kokemuksia

FREEDOME kokemuksia meillä on runsaasti. Osa tiimistämme on asunut aikaisemmin ulkomailla, ja siellä ehti tulla ikävä suomalaista televisioviihdettä, jopa Salkkareita! Alunperin käytimme ilmaisia VPN palveluita, kuten Holaa, mutta sitten Katsomo estettiin ja oli ns. pakko vaihtaa maksulliseen versioon. Päädyimme FREEDOME VPN :ään, sillä sitä olivat suositelleet meille monet, myös ulkomailla asuvat ystävät ja tuttavat. Kokemustemme mukaan FREEDOME toimii nopeasti ja luotettavasti, ja siksi olemmekin jatkaneet käyttöä myös Suomeen palattuamme. Plussaa palvelu saa luonnollisesti myös kotimaisuudesta!